By Nordin

Nordic designKontakt

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til produkterne.

Med venlig hilsen

Josefine Nordin Kaarsberg

Bodenhoffs plads 18. 2, 1430 København K

Telefon nummer: 31710216

Email: josefine@bynordin.dk

CVR nummer: 40262695

Betingelser

Betaling

By Nordin modtager betaling med Dankort / VISA Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. Moms. By Nordin bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) -protokol. Det betyder, at du ikke kan læse dine oplysninger.

Levering

Ordren vil blive afsendt hurtigst muligt efter betaling er bekræftet. Leveringstid 2-5 hverdage. Garanti : En 2 års garanti gives i henhold til købeloven. Garantien gælder for fejl i materiale eller fabrikation. Garantien gælder ikke for fejl eller skader forårsaget af ukorrekt brug af varen. Ved returnering sendes varen til følgende adresse sammen med en mail med yderligere detaljer.

Josefine Nordin Bodenhoffs plads 18, 2 1430 København Danmark

Refusion

Hvis der er aftalt en refundering, bedes du sende dine bankoplysninger, så jeg kan overføre det aftalte beløb. Hvis du har Mobilepay, bedes du oplyse dit mobilnummer.

Retur

Der er 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag, du modtager ordren. Returnering skal meddeles til mig pr. mail: josefine@bynordin.dk senest 14 efter købet. I meddelelsen skal du gøre mig opmærksom på, at du vil udøve din ret til at trække købet tilbage. Du står selv for forsendelse af varen. Ved returnering er du ansvarlig for enhver forringelse af eller skade på varen, som er påført denne ved brug udover almindelig prøvning af varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er varen benyttet ud over, hvad der er beskrevet ovenfor betragtes den som brugt, hvilket medfører, at du ved annullering af købet, kun vil modtage en del af eller intet af købsbeløbet afhængigt af varens værdi. For at kunne modtage hele købsbeløbet må du altså gerne prøve varen, men ikke anvende den.

Ris og ros sendes til:

josefine@bynordin.dk


Hjemmeside fra nemmehjemmesider.dk